Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítási Információk

Ingyenes szállítási módok már br. 10.000 Ft feletti vásárlás esetén!* Részletek a lenti táblázatban.

Szállítási idők

Számos termék forgalmazó partnereink készleteiről érkezik a megrendeléstől számított 2 - 6 munkanap alatt, mely beszállítónként eltér, ezért minden termék adatlapján feltüntetésre kerül a termékre vonatkozó kiszállítási idő munkanapokban házhoz szállítás választása esetén. Átvételi pontokra történő szállítás esetén, - pl. vidéki pontokra szállításkor - esetenként +1-3 munkanappal is hosszabb lehet a kiszállítási idő. Ha több terméket rendel különböző kiszállítási időkkel, akkor a legkésőbb beérkező terméknél feltüntetett kiszállítási idővel fogjuk teljesíteni a rendelés kiszállítását.

Készlet állapotok jelentései

 • Raktáron (x db): a termék raktárunkon van, azonnal feladható.
 • Elérhető, x munkanap: a termék rendelhető a feltüntetett kiszállítási idővel (munkanap).
 • Nem elérhető: a termék átmenetileg nem rendelhető, de várható, hogy újra elérhető lesz. Iratkozzon fel a készletértesítőre, és értesítjük, ha a termék újra elérhető lesz.

BELFÖLDI SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

 Szállítási mód

 Szállítási díj  
   előre fizetéssel    

     Szállítási díj   
utánvéttel

díjmentes szállítás
    min. br. kosárértéke

 FoxPost csomagautómata                 600 Ft 900 Ft 10.000 Ft
 MPL posta pontra szállítás                 900 Ft 1200 Ft 15.000 Ft
 MOL vagy COOP pontra szállítás  900 Ft 1200 Ft 15.000 Ft
 Házhoz szállítás MPL  1100 Ft 1400 Ft 20.000 Ft

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK RÉSZLETEZÉSE 

FoxPost csomagautomatába történő szállítás

A pénztárnál, ha ezt a szállítási módot választja, megjelenik az elérhető Foxpost automata címének listája, amiből kiválaszthatja a megfelelő átvevőhely címét. Amennyiben a rendelt termékek összsúlya meghaladja a 25kg-ot és a 60×36×62 cm-es csomagméretet, a szállítási mód nem vehető igénybe, ilyen esetben értesítjük. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját.

 • 10:00-ig feladott csomagok a következő munkanapra megérkeznek az automatába
 • A csomagátvétel a bevásárlással összeköthető
 • Országszerte 103 bevásárlóközpontban megtalálható
 • SMS értesítés a csomag megérkezésekor

MPL postán maradó szállítás

Ha sűrűn jár postára, érdemes ezt a nagyon kedvező árú szállítási módot választanai. A webshopunkban található összes termékre elérhető szállítási mód. A pénztárnál, ha ezt a szállítási módot választja, megjelenik az elérhető PostaPontok címének listája, amiből kiválaszthatja a megfelelő átvevőhely címét. Amennyiben a rendelt termékek összsúlya meghaladja a 30kg-ot, a szállítási mód nem vehető igénybe, ilyen esetben értesítjük.

 • Feladástól számítva 2 munkanapon belül megérkezik a PostaPontra
 • Több mint 2500 postahelyi PostaPontra kérhető
 • Az átvételre 5 munkanap áll rendelkezésre 

MPL ügyfélszolgálat: +36 (40) 46-46-46
hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00 - 17:00
csütörtökön 08:00 - 20:00

MOL vagy COOP pontra történő szállítás

Ha útba esik egy MOL töltőállomás ami kijelölt PostaPont is egyben, akkor ez az Ön szállítási módja. A pénztárnál, ha ezt a szállítási módot választja, megjelenik az elérhető MOL PostaPontok címének listája, amiből kiválaszthatja a megfelelő átvevőhely címét. Amennyiben a rendelt termékek összsúlya meghaladja a 20kg-ot, a szállítási mód nem vehető igénybe, ilyen esetben értesítjük.

 • A csomagátvétel a napi útvonalba illeszthető
 • 0-24 óráig bármikor átvehető a csomag.
 • A csomag átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre
 • Feladástól számítva 2 munkanapon belül megérkezik a PostaPontra

Házhoz-szállítás - MPL futárszolgálattal

Ezzel a szállítási móddal az Ö által megadott bármely belföldi címre házhoz szállítással történik a csomag kiszállítása munkanapokon 8-17 óra között. A kézbesítés napján a kézbesítés idejéről pontosabb időpontot nem lehet megadni, a futár címről-címre halad. Célszerű olyan címet megadni, ahol napközben 8-17 óra között bármikor át tudja venni a csomagot. Kétszeri kézbesítési kísérletet tartalmaz az ár, a második kézbesítésről szintén értesítést küld az MPL. E-mailben értesítést küldünk a csomag részleteiről.

 • MPL weboldalán a csomag útvonala nyomon követhető
 • A kiszállítás napjának reggelén SMS-ben értesíti az MPL

MPL ügyfélszolgálat: +36 (1) 333-7777
hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00 - 17:00
csütörtökön 08:00 - 20:00

FONTOS TUDNIVALÓK CSOMAG ÁTVÉTELÉRE

Átvételkor a csomag épségét minden esetben ellenőrizze! Ha sérülést tapasztal, bontsa fel a csomagot a futár vagy az ügyintéző előtt és ellenőrizze a termék(ek) épségét és hiánytalanságát! Ha hiányosságot vagy sérülést tapasztal a termék(ek)kel kapcsolatban, akkor jelezze azt a futárnak vagy ügyintézőnek és vetessen fel jegyzőkönyvet, ez kötelező! Ennek hiányában sajnos nem áll módunkban panaszt, kártérítési igényt elfogadni sérült csomag esetén a termék(ek)re! Minden termék adatlapján feltüntettük a termék várható kiszállítás idejét.

Minden termék készlet és árinformációit naprakészen tartjuk, minden nap többször is frissülnek. A beszállítói partnerek esetleges készlethiányból, szállításból vagy egyéb vis major helyzetből eredő jelentősebb késésekről minden esetben értesítést küldünk. A rendelések feldolgozását és feladását munkanapokon 8:00 és 16:00 óra között végezzük. A hétvégén illetve ünnepnapokon beérkező megrendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel.

 

*A szállítás alapdíjára vonatkozik. Az esetleg felmerülő kiegészítő szolgáltatásokra nem vonatkozik a díjmentesség!