Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Garancia, Jótállás


A webáruházunkban kínált összes termékre HIVATALOS MAGYARORSZÁGI GARANCIÁT nyújtunk a gyártók és forgalmazók magyarországi képviselete által, a Magyarországon érvényben lévő szavatosságra és jótállásra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően. Így élvezheted a szervizháttér biztonságát. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén a meghibásodott készüléket a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy cserélni tudják.

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre szavatosságot és/vagy jótállást biztosítunk. A bruttó 10.000 Ft értéket meg nem haladó új termékekre 24 hónap szavatosságot vállalunk, a bruttó 10.000 Ft értéket meghaladó új termékekre 12 vagy 24 hónap, illetve egyes termékeknél ennél is hosszabb jótállást vállalunk.

Jótállási igény az alább felsorolt feltételekkel érvényesíthető:

  • a meghibásodott termék minden gyári kiegészítője és tartozékának megléte és visszaküldése
  • vásárlásról kiállított kereskedelmi számla
  • és/vagy a cégünk által kiállított jótállási jegy és/vagy a termékhez gyárilag mellékelt gyártói garanicia jegy

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt befogadni!

A garanciális problémával cégünknek visszaküldött készülékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító beszállítókhoz és/vagy szakszervizeknek akik intézkednek a hibás termék bevizsgálásról és mielőbbi javíttatásáról vagy cseréjéről a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális átvizsgálások, javítások átfutási ideje jellemzően 8-15 munkanap, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

Portósan, utánvételesen visszaküldött csomagokat nem tudunk átvenni, azt minden esetben visszaküldik a feladónak.

A szavatosságra és jótállásra vonatkozó teljes jogi tartalom az Általános Szerződési Feltételeleinkben olvasható.